Kyllä on kaikki menny ihan sekasi. Rinsessa on toden totta tullu hulluksi. Koko ajan vaa ihQ ihQ raksupoksu hani hani ihQ jee. Ja hemppistel taukoomatta. Ei siinä mitää vikaa ole, mutta ku Rinsessa ei todellakaan oo ainoo :P Toinen kaveri on kanssa ihan in lööv ja onnesta soikia <3<3<3. Onneksi sen ukko on 2 viikkoa reissussa ni rauha maassa. Ei tarvii joka päivä kattella ällöpylly raksupoksu ihQ ihQ hemppistelyä. Eikä siinäkään mitää, hemppistely on toisinaan ihan kivaa (ei sitä joka päivä viiti kattella muutako salkkareissa), harmittaa vaan ko se oma ihQ ihQ Insinööri on siellä 350km päässä :(

Eilen oli tosi painajaismaiset parisuhdekekkerit. Juhlittiin exän siskon sulhasen synttäreitä ja paikalla ainoostaan pariskuntia (exän uus mimmikaveri ei tosin uskaltautunu paikalle). Sittepä oot siinä ainoona sinkkuihmisenä paikalla. Siis enhän mä periaatteessa ole sillee sinkku ko on jotai kummallista perisuhdevääntöä ton Insinöörin kanssa, mutta en siitä oo niille kauheesti huuellu. Onneksi tää reissuleskiystäväni oli mun kanssa "yksinäisenä naisihmisenä" paikalla ja tarjosi henkistä tukea :D Havaittiin semmone kummalline juttu että heti kun ihmiset saivat tietää et mies on vaa reissussa ni asennoituminen muuttu täysin. "Se kuuluu sittenkin meihin, meihin parillisiin". Viimeset parisuhdepippalot ilman toista puoliskoa!

Insinöörillä oli vissiin saman suuntaset geimit, koska alko kiukutteleen mulle yöllä. Oli vissii ollu kavereittensa ja niitten naisten kanssa liikkeellä... Aamulla ruoskin sitä yöllisestä ja sanoin et ompa kiva ko taas oot ollu naisissa (mikä ei kaiken jären mukaan pitäny paikkaansa). Siinä sitten aikamme kinattiin, jonka päätteeksi se pyys multa anteeksi yöllistä skitsoilua. ANTEEKSI, eka kertaa ever. Kai se sitteki välittää, eikä halua et mä henkisesti väsyn häneen.

Tuli vaan noista parista suhteesta mieleen et kaukana tuntuu olevan ne ajat kun täyty virtuaalipoikaystävistä karsia ne keitten kanssa halus oikeesti jutella. Nyt kun Insinööri on koko ajan enemmän kuvioissa ni mulle on tapahtunu ihmeellisiä juttuja:
-ei kiinnosta enää kattella muita miehiä (paitsi salkkareitten Ossia)
-ei kiinnosta enää hetkutella baareissa
-ja jos eksyy baariin ni ei haluta olla enää yömyöhään asti
-kotona nukkuminen menee monen muun ennen niin kivan asian edelle
Outoa. Mutta kaikkein kummallisinta on se, että nään Insinööristä unta lähes joka yö (paitsi yhtenä yönä näin unta jostain Itävaltalaisesta lautailijasta). Ei sitä silleen ehi tulla es ikävä kun se on mukana joka yö unissa. Tällä menneellä viikolla on ollu ikävä tosin jo 2 kertaa. Mutta pian pääsen näkeen taas sitä ja ehkä jos hyvin käy ni pikkase hemppisteleenki (yyh ;P).

Pitäis alkaa opiskeleen, pläääääääääh. Saatetaan treffata Rinsessan kanssa illalla. Ois paljo mukavampi ko tehä sitä hikistä päättötyötä...