Oli vielä aivan pakko tulla tilittämään, kun luin mun vuosihoroskooppia astro.fi:stä siis näin se kuuluu rakkauden osalta:

Rakkaus
6.9 – 30.9 Venus pörrää kriittisessä merkissäsi. Uranuksen oppositio ja Pluton neliö tekevät tästä ajasta äärimmäisen intensiivisen ja parhaassa tapauksessa myös intohimoisen rakkauden esiinmarssin. Energiaa on ilmassa niin paljon, että odotukset ja haaveet karkaavat helposti taivaisiin. Pettymykset paljastuvat pelottavan nopeassa tahdissa, ellei kiintymys perustu aitoon ja hyväksyvään rakkauteen. Liian kiinteä ja omistava kumppanuus nostaa sinussa niin suuren ahdistuksen, ettei suhteen jatkaminen ole enää mahdollista. Varo siis ajautumasta mustasukkaisuuden pauloihin.

Siis kohtalokasta tässä on se että tuo kyseinen AIKA on juuri nyt käsillä! Odotukset ja haaveet menevät jo ylempänä kun taivas taas ja nyt sitten odotellaan niitä pettymyksiä!

Niin ja just mesettelen samalla tässä Upean kanssa, tultiin siihen lopputulokseen että molemmat pantas tota Michaelia tosta Prison Breakista! NAM!