Nyt on suurin osa tavaroista purettu ja paikoillaan. Kämppä alkaa näyttään jo kodilta. Tosin sisko moitti ku en oo yhtään yötä viettäny kotona... vielä. Oon ollu Insinöörillä. Tilanne alkaa normalisoitua, kai se arki koittaa joka suhteeseen jossain vaiheessa. Ollaanhan me tässä jo puoli vuotta säädetty... Tosin kaukana on kesä kun Insinööri ilmotti ettei ikinä seurustelis mun kanssa... Tuntuu tosi tyhmälle.

Täällä ku kattelee lumetonta ja tuulista kaupunkia ni aika synkkäähän tämä on. Noh, huomenna taas Jyväskylään koulutuspäiville. Pehmyttä laskua tähän uuteen elämään.

Nytte ensimmäinen yö omassa uudessa kodissa. On tämä erilaista. Rinsessa varmaan tulee joululomalla viettään tänne mun tupareita, olis tosi jees!

Sanovat että kämppä alkaa tuntua kodilta ku on vetäny ekat pleksit siellä. Noh, käytiin justiisa hakee siskon kanssa lisää kaliaa ja aiotaan korkata kämppä :) Tosin sisko on jo nuoren rakastajansa kanssa SILLEE korkannu koko kämpän... Eilen kuulemma kokeilivat keittiön pöytää. Voi mennä aikaa ennenku ite pääsen oleen SILLEE omalla kämpällä... Aika hiljasta et Insinöörin sais tulemaan tänne. Vois huijata sen vaikka tupareille...