Perjantaina aamulla kun heräsin jouduin suoraan vessaan oksentamaan verta, nielusta oli suoni auennut ja olin koko yön niellyt verta. Ei auttanut muu kuin mennä sairaalaan. Suoni poltettiin umpeen ja annettiin jätskiä.. No tästä päästäänkin siihen, että olin viikonlopun sitten samaisesta syystä selvistäpäin. Perjantaina olis ollu Klamydian keikka ja eikö tämä Maalarin ex-pano hälle soitellut. Hermot paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä n. klo 01, Maalarin puhelin soi, Ex-pano soittaa.. Keskustelun välistä kuuluu Maalarin lause "en oo nyt tulossa sinne.....Ei en oo tossun alla" Siis mitä vittua? Jos mies ei taho lähtee juopotteleen sen akan kanssa niin akka alkaa väittään et se on tossun alla, mistä sekään vittu mitään tietää.

Noh lauantaina sitten vein Maalarin kaverinsa luo juopottelemaan ja lähettiin Upean kanssa vähän metsään samoilemaan (HELVETIN HIRVIKÄRPÄSET!!!!) Kun tultiin takasin kaupungin rajojen sisäpuolelle mentiin kanssa samaan paikkaan missä jätkät oli juomassa. Eikö sinne sitten ollu tulossa Ex-pano ja pari muuta tyttöä, tosin Maalari tahto sieltä pois jo ennen kun emännät pääs paikalle. Illalla mentiin kuitenkin takas sinne ja voi ristus! Tuun kyllä Ex-Panon kanssa toimeen ihan hyvin, mutta onhan se tyhmä kun saapas! Yritti koko ajan saada mut näkemään Maalarin huonossa valossa ja sitten mielisteli mua. Onneks kun sain nyt tavattua sen niin oon päässy NIIN tän jutun yläpuolelle. Eli ei haittaa vaikka viestittää tai soittaa Maalarille kuinka paljon, se on vaan katkera kun oon "vieny" siltä miehen.

Huomenna suuntaamme Upean kanssa kohti Tallinnan kujia, saas nähdä kuin hengissä mimmit pääsee kotiin sieltä tiistai-iltana!