Siis eilen ja tänään Maalarin toiminta on saanu mut hermot ihan romahduksen partaalle. Viimenen niitti tuli pari tuntia sitten kun soitti kaverinsa luolta jossa olivat porukalla juomassa. Kyseli oonko vihanen jne.. mutta olinkin koko ajan kaiuttimessa. KIITOS VITUSTI! Herneet nenässä soitin sitten homoystävilleni ja lähden illalla heidän kanssa bilettämään. Ihanaa!

Eilis ilta töissä meni hyvin.. suorastaan mainiosti, vaikka alku vaikutti katastrofilta. Maalari, Puujalka ja Ex-Pano saapuivat jossain alkuillasta (ysin ja kympin välillä) paikalle. Noh ei se minnuu haitannu. Mutta jossain vaiheessa puolen yön jälkeen saatiin pomon ja työkaverin kanssa hermostettua Ex-Pano niin hyvin, että se lähti kävelemään kaupunkiin. OPPIIPAHAN SAATANAN AKKA! Itseasiassa mä en edes tehny mitään vaan pojat sen suututti. Itse se sitä kyllä kerjäs. Lisäks eilen meillä oli asiakkaana pari mun vanhaa hoitoa, joiden kanssa nykysin oon hyvä kaveri. Yksi heistä Parkettiasentaja tunsi Ex-Panon entuudestaan ja kertoili kuinka tyhmä kyseinen ämmä on, lämmitti sairaalla tavalla sydäntä. Lisäks kun vielä kaikki tutut ihmetteli että miten Maalari on voinu tollasen kotkan kanssa olla niin olipas hyvä fiilis.

Tunnustus: pussasin tänään vierasta miestä.. ihan pikkupusu vaan, ei kieltä ja kesto ehkä 1-2 sekunttia.. Olisin jopa voinut tehdä sen Maalarin nähden, mutta se ei ollu näkemässä. Sairaalla tavalla oli ihanaa!